Langermet eller kortermet badetøy for barn?

O1CN010MyEHG24ZXcKBENhS_!!2211179257405-0-cib

Som vi alle vet er badedrakter også delt inn i langermede badedrakter og kortermede badedrakter, så er det bedre å kjøpe badedrakter med lange ermer eller korte ermer?
Fordelene med langermet badedrakt: Langermet badedrakt har mindre vannmotstand og gjør det lettere for barn å svømme jevnere.i tillegg har den varme sommersolen, langermet badedrakt også en fordel med solkrem, som kan blokkere ultrafiolette stråler og redusere risikoen for solbrenthet, slik at foreldrene kan føle seg vel.
Sammenlignet med lange ermer er kortermet badedrakt mer behagelig å ha på seg og praktisk å bevege seg på, men motstanden til undervannsbevegelser er større enn langermet badedrakt, så den svømmer kanskje ikke så jevnt.
Og fordi den kortermede badedrakten har mindre skjermingsområde til kroppen, hvis du svømmer utendørs eller i et utendørs svømmebasseng, er barnets hud mer skjør og mer sannsynlig å bli solbrent.
Du kan selvfølgelig også ta på deg en kortermet badedrakt og deretter ta solkremtiltak på utsatt hud, som solkrem, men det er også plagsomt.
Derfor er den kortermede badedrakten mer egnet for innendørssvømming.
Langermede badedrakter og kortermede badedrakter har sine egne fordeler og ulemper, så badedrakter bør velges i henhold til den faktiske situasjonen.
Det foreslås at hvis barn liker å svømme og elsker badedrakter, kan de velge langermede badedrakter, men hvis barna bare leker om sommeren, er kortermede badedrakter et veldig passende valg.
Jeg håper innholdet ovenfor vil være nyttig for alles valg av badedrakt.


Innleggstid: Jul-04-2022