produserende verksted

Se, dette er vårt ryddige produserende verksted!
Det er 5 produksjonslinjer i vårt produserende verksted. Hver linje har mer enn 30 arbeidere.

De fleste av arbeiderne er fra denne landsbyen eller i nærheten. Når de har fri fra jobb, vil de tilbringe tid med familien sin. Vi er veldig stolte av dette! Vi gir dem arbeidsmulighetene, og de kan forsørge familien sin. Ikke som arbeidere i den sørlige delen av Kina, vil de forlate familien sin for å jobbe på en fjern fabrikk. Og våre arbeidere er veldig glade for å jobbe her.

De fleste av dem har jobbet her i mer enn 5 år, og de har god erfaring!
Det er godkjent prøve tilgjengelig på syrommet for bedre og feilfri produksjon.
32
Vi har metallkontroll på syrommet vårt. En maskin er med en nål.Når nålen er ødelagt, må arbeiderne finne alle delene av nålen og få en ny.
Hvis alle nålebiter ikke kan bli funnet, må produktet som arbeides med og alt annet arbeid i umiddelbar nærhet legges i en pose eller boks og tas med til isolasjonsområdet for ytterligere kontroll og/eller metalldeteksjon.
Saks må festes til maskinen for å hindre at de faller ned i klærne.

Produksjonsgulvet er rent og ryddig med alt som har sin egen anviste lagringsplass.Mat, drikke og røyking er forbudt fra produksjonsområdet. Maskinene er i god stand og regelmessig vedlikeholdt.

Det er preproduksjonsmøter med passende avdelinger for hver ordre. Produksjonsplanen justeres daglig for å møte leveringsplanen.
Arbeidere overholder strengt kvalitetsstandarder, produksjonsplaner og korrekt utførelse. Lederen av produksjonsteamet inspiserer i arbeidstiden fra tid til annen og løser relaterte problemer i tide.
Utfør sine respektive plikter og følg ordningen til gruppelederen, noe som i stor grad forbedrer arbeidseffektiviteten til verkstedet!


Innleggstid: 27. mars 2020